Ervaringen klanten

Deel je ervaring met andere (reviews)

Op deze pagina kun je enkele ervaringen lezen van klanten van Balance of Life energetische massagepraktijk in Amersfoort.

Ik zou het fijn vinden als je andere laat weten wat je van mijn behandelingen vindt. Je kunt je ervaring delen door op het Google + logo hiernaast te klikken. Alvast bedankt voor de moeite!  

Google plus reviews Balance of life praktijk voor massage en natuurgeneeskunde
Benieuwd naar de ervaringen van klanten die via Treatwell hebben geboekt? Klik dan op het Treatwell logo hiernaast en lees de vele reviews. 
Dankzij de mooie reviews van mijn klanten, is mijn praktijk een 'Top rated 2017' praktijk. Hierdoor is de praktijk genomineerd voor de 'Most popular award 2017'. Jullie kunnen t/m 31 oktober 2017 op mij stemmen. Klik daarvoor hier. Dank alvast voor de moeite!
Reviews Balance of Life energetische massagepraktijk Amersfoort Top Rated Treatwell
“Ik ben zeer onder de indruk van de prima en fijne massage, deskundigheid en ervaring op zijn gebied. Bedankt John.”
Hilde 
“Professioneel en heerlijke massage. Als ik geweest ben, ga ik altijd ontspannen weg. Ik raad het iedereen aan. Ik kom hier graag!”
Sandhia  
“Massage was zeer prettig en op mijn wensen gericht. zeker aan te raden bij rugklachten. ”
Marjolein
“Al heel wat mensen blij gemaakt met deze ontdekking van een fantastische masseur.”
Brigitta
“Bedankt voor de fijne, respectvolle, massage in een sfeer van vertrouwen in een prettige ruimte. Zowel fysiek als geestelijk diepgaand effect. Door de massage verzachten mijn spieren, daardoor ook zachtheid in mijzelf en mildheid naar mijzelf en naar andere mensen om mij heen. Na de healing voelde ik mij meer dan ontspannen, alsof ik in een lagere versnelling stond, een prettige loomheid in mijn lijf en hoofd. Hervonden veerkracht!  ”
Amanda 
“Voor mijn hardnekkige lage rugklachten, kom ik bij John voor een chakra healing gecombineerd met sportmassage. Tot mijn eigen verbazing, moet ik zeggen dat het ontzettend goed helpt. Naast een goede therapeut, is John iemand waar je je snel bij op je gemak voelt. Tel daar een fijne, frisse behandelruimte bij op. Aanrader!”
Inge
“Mijn dochter heeft bij John verschillende healingen ondergaan. Haar energie en chakra's zijn goed behandeld. Ze komt opgeladen thuis. Een aanrader voor ouders met kinderen die wel wat balans kunnen gebruiken.”
Cindy 
“Bij John voel je je letterlijk en figuurlijk in goede handen. Hij is een fijn en rustig persoon. Ik kom bij gewone artsen niet verder met mijn vermoeidheid. Vraag me niet hoe het werkt, maar als ik bij John vandaan kom, ben ik weer helemaal opgeladen en kan ik er weer tegenaan”
Josefine 
“Met verschillende klachten bij John gestart. Vanaf het eerste moment een klik. Naast de fantastische massages, weet hij ook tijdens gesprekken rust te creëren. Kennis, kunde en professionaliteit. Meedenken met de problemen en klachten, zonder direct een stempel te zetten. Top, kijk er iedere maand naar uit!”
Chris 
“Liefdevol ontvangst met goede uitleg, naast vragen over je fysieke gesteldheid waar hij rekening mee houdt. John is een fantastische kracht, die op een aangename manier masseert. Hij staat open voor een gesprek, als je daar behoefte aan hebt. Ik kom hier graag.”
Ruud  
“John neemt echt de tijd voor je en masseert zeer goed. Een ontspannen behandeling, waarbij hij samen met mij kijkt hoe de klachten kunnen verminderen.”
Lotte 
“John is een goede masseur. Die weet waar hij het over heeft. Een aanrader!”
Nienke  
“Zeker aan te bevelen! Neemt de tijd om zich te verdiepen in mijn klachten en persoon. Daarbij een heerlijke massage.” 
Monique 
“Fijne massage. Voelt integer. Omgeving is rustgevend en heeft een prettige energie en goede sfeer!” 
Marjan
Ervaringen Balance of Life energetische massagepraktijk Amersfoort
Share by: