Aura en Chakra (energetisch)

Energetisch systeem

Lichaamsenergieën 

In een gezond en niet geblokkeerd lichaam stromen lichaamsenergieën vrij rond. Lichamelijke aandoeningen en emoties kunnen ervoor zorgen dat deze energiestroom blokkeert. Ziekte en onbalans zijn het gevolg. 

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen. Dit bestaat uit een ovaal beschermend omhulsel (aura) rondom het lichaam en chakra´s die de universele levensenergie uit de kosmos opnemen en over het lichaam verdelen. De aura geeft uitdrukking aan emoties en vitaliteit. Het bestaat uit zeven verschillende lagen en uit zeven verschillende kleuren van de regenboog. Elke laag heeft verbinding met een chakra die met hun kleine opening bij de rugkant beginnen en trechtervormig naar voren toe uitwaaieren. 

De chakra’s hebben hun plaats in het lichaam in de gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen ze hun energie. 

Aura en Chakra reading en healing bij Balance of Life Amersfoort

Reading/healing 

Energetische diagnose en behandeling

Reading 
Met de handen worden de energiebanen (aura) afgetast op gevoeligheden. Daar waar temperatuur (koud/warm) verschillen zijn waar te nemen, of andere gevoeligheden (vertroebeling en trillingen) voorkomen, is er sprake van een blokkade in de energiebaan.

Bij de Chakra’s wordt gecontroleerd of er te weinig energie aanwezig is en er sprake is van een blokkade. Elke chakra vormt een laag van de aura en is verbonden aan bepaalde organen en emoties.
 
Healing
Met behulp van energie overdracht wordt de energiedoorstroming verbeterd en verminderen en/of verdwijnen klachten. Een energetische behandeling stimuleert de werking van je zelfgenezend vermogen. Het is een behandeling waarbij je aangekleed op de behandelbank ligt of op een kruk zit. 

Er wordt gebruik gemaakt van de volgende energetische methoden: magnetiseren, energetiseren, quantum energy en therapeutic touch. 

Het is ook mogelijk om een chakra energetische behandeling te krijgen waarbij elke chakra apart behandeld wordt. Deze vorm van healing gaat met een lichte aanraking aan de achterkant van het lichaam en hoofd gepaard.

Ontspanning en therapie

Symptomen en boeken

Een energetische behandeling kan worden in gezet om te ontspannen en bij onder andere spier- en gewrichtspijn, rug/schouder/nekpijn, (chronische) ziekten, overbelasting, blessures, stressgerelateerde en depressieve klachten, slapeloosheid en herstel na ziekte of na een operatie. 

Een energetische behandeling is te boeken voor
- 30 minuten € 27,50
- 60 minuten € 50
- 1,5 uur € 75
Combineren met massage is mogelijk.
Naar keuze worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en benen specifiek behandeld. 

Een behandeling bij Balance of Life wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door veel zorgverzekeraars. Klik hier voor meer informatie.

Energetische massage mogelijkheden:
Fibromyalgie
Voor mensen met fibromyalgie is de gecombineerde energetische Fibromassage. Klik hier voor meer informatie.
Share by: