Ayurvedische massage

Ayurvedische massage

Energiesysteem
Losmaken spieren

Tijdens deze ontspannende massage wordt er warme kruidenolie gebruikt. De kruiden zijn gericht op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ayurvedische massage is een zachte energetische massage waarbij massagetechnieken worden gecombineerd met het stimuleren van de marma punten. Marma punten zijn drukpunten uit de Ayurvedische gezondheidsleer. De massage werkt op de spieren en op het energiesysteem (aura en chakra’s).

De Ayurvedische massage helpt bij het losmaken van emotionele blokkades en activeert  de bloedsomloop. Gewrichten ontspannen zich en stress, vermoeidheid en slapeloosheid verminderen. De massage zorgt voor meer energie en helpt om gifstoffen die vast zitten te verwijderen. De massage vindt zijn oorsprong in India. Een volledige Ayurvedische massage duurt ongeveer anderhalf uur. 

Een Ayurvedische massage is te boeken voor: 
- 30 minuten € 27,50 (hoofd en voorkant lichaam) 
- 60 minuten € 50 (hoofd, voor- en achterkant lichaam) 
- 1,5 uur € 75 (volledige Ayurvedische lichaamsmassage).

Een behandeling bij Balance of Life wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door veel zorgverzekeraars. Klik hier voor meer informatie.
Share by: